Croitoria din Piata Traian


Croitorese cu peste 25 de ani de experienta. Facem Croitorie din pasiune.

Nu lucram in serie si nu facem productie, de aceea produsele confectionate de Croitoria din Piata Traian sunt originale.

Este modul nostru de a ne respecta clientul care ne-a trecut pragul, pentru ca stim ca isi doreste ceva unic si de calitate, si de aceea ne-a ales pe noi.

Croitoria din Piata Traian ofera servicii de croitorie pe comanda pentru urmatoarele articole:Perdele, draperii, huse, lenjerii, fete de masa, etc.

– Croitorie pentru femei: modificari fuste, bluze, rochii, compleuri, pardesie, mantouri rochii de mireasa, rochii de seara, blugi, petice blugi, fermoare, cordoane, baticuri, etc.

– Croitorie pentru barbati: modificari pantaloni, sacouri, costume, pardesie, paltoane, blugi, petice blugi, fermoare, etc

– Croitorie pentru copii: modificari pantaloni, veste, sacouri, costume, blugi, petice blugi, fermoare, uniforme scolare, etc

Croitorie din Piata Traian ofera calitate, termene scurte si preturi accesibile.
Daca nu gasesti ceva care sa-ti placa cu adevarat, daca vrei din ceva vechi la care ti modificam in ceva special sau sic, ceva traznit sau ceva cu adevarat unic, daca vrei ceva de bun gust si de calitate….vino la Croitoria din Piata Traian.

Avem solutii pentru orice stil de imbracaminte.

Croitoria din Piata Traian găseşte soluţia ideala pentru tine.

Cel mai simplu mod prin care poti fi o femeie foarte bine imbracata, care nu face compromisuri din comoditate, este o croitoreasa cu experienta la care sa apelezi cand esti in impas. Majoritatea femeilor ajung intr-un atelier de croitorie atunci cand au nevoie de mici ajustari ale unor haine din alt sezon, sau atunci cand au nevoie de o noua lungime la jeansi preferati. Insa ceea ce tu poate nu stii inca, este ca un croitor iti poate salva imaginea atunci cand hainele nu ti se potrivesc deloc. Sonoritatea pe care o are meseria de designer este intr-adevar speciala, insa fara meseria de croitor nimic n-ar fi posibil.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: